Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

Ontvangstruimte voor buitenactiviteit, theater of muziekprogramma

Erve de Wezel verder met nieuw concept!!! Na 10 jaar met veel plezier actief te zijn geweest voor onze galerie met kunst en koffie is het tijd voor een andere koers. Geen openingstijden meer op vrijdag, zaterdag en eerste en laatste zondag van de maand!! Geen exposities meer! We zullen het missen maar gaan graag de nieuwe uitdaging aan van ons nieuwe concept.

Wij bieden graag het hele jaar door onze ruimte aan voor activiteiten, het drinken van een kop koffie voor een groep, een lunch, een workshop of wanneer er iets te vieren valt.
Erve de Wezel kunt u huren of wij kunnen samen met een u een gepast programma maken. Het erf van Erve de Wezel in combinatie met de ontvangstruimte leent zich uitstekend voor een buitenactiviteit, een theater of muziekprogramma.Koffie met gebak

Kunst en workshops

Natuur en jam

koffie & thee schenkerij

In een Twentse boerderij net buiten Diepenheim is een koffie- en theeschenkerij Erve de Wezel gevestigd. Een prachtige plek om aan te doen tijdens een fietstocht of wandeling in de omgeving van het kleinste stadje van Overijssel.

genieten van kunst

U kunt in Erve de Wezel genieten van wisselende exposities van uiteenlopende kunstenaars, van fotografie en schilderijen tot keramiek en beelden. Tevens biedt Erve de Wezel workshops op het gebied van kunst en zelfontplooiing.

heerlijk bijkomen

Erve de Wezel ligt op de route van verschillende uitgezette wandel- en fietsroutes. De prachtige plek is een mooie gelegenheid om tussendoor uit te rusten. Ook kunt u bij ons terecht voor orginele kaarten, huisgemaakt jam, sieraden,  een bijzonder cadeau en 2e hands artikelen.