Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

Leo Cahn

Op zondag 7 april 11.30 uur zal Leo Cahn bij Erve de Wezel (locatienr. 1) vertellen over zijn werk.

Leo schrijft: “Na 25 jaar getalenteerde te hebben geholpen met de realisatie van hun onmogelijke ideeën,was de komst van de nieuwe eeuw een goed moment om al die opgedane kennis en ervaring te gaan toepassen. Ook anticiperen op de nader snellende crisis was deel van het idee. Dus bouwde ik met het opgedane technische computer “autodidaktisme” een afgedankte computergestuurde contactlens draaibank om : zocht en maakte er software bij, en ging met schroot van Fokker aan de slag. De weg van idee tot ding bleek uitzonderlijk kort en direct. Complexe werkstukken met veel revisies en het elimineren van 'kanniets' is een belangrijk deel van mijn kunst “.

Maria Hees

Bij Erve de Wezel (locatienr. 1) zal op maandag 2e paasdag om 12.30 uur én op zondag 7 april om 13.00 uur Maria Hees met een foto en filmpresentatie vertellen over haar sieradenproject waarbij ze samengewerkt heeft met een ijzersmid in Mali.
Daarnaast zal ze ook uitleg geven over haar andere werk : sieraden van porselein en over haar nieuwste tassen.

Tijdens SieraadMomentDiepenheim zijn er meerdere activiteiten:

  • 1 april 16.00 uur lezing Frank van Zwicht op eigen locatie (locatienr.3)
  • 6 april kinderworkshop “Alles behalve een Kraal” van 11.00-12.30 uur en van 13.00-14.30 uur bij atelier Fija (opgave info@fija-osewaarde-keramiek.nl )
  • 7 april modeshow op straat vóór locatie OPNIEUW (locatienr. 7) om 14.00 en om 15.30 uur