Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

Lia Brouwer

Lia Brouwer probeert iets te verbeelden dat iedereen op zijn eigen wijze kan interpreteren of herkennen. Het zijn kwetsbare figuren, door houding en materiaal, maar zeker niet zwak.

De fascinatie voor karton heeft  te maken met de kleur, de warme uitstraling die het heeft en de eenvoud van het materiaal. Het is kwetsbaar en vergankelijk en heeft net als de mens niet het eeuwige leven. Daarmee visualiseren de beelden een dimensie van tijd.

Lia Brouwer stelt de mens in haar werken centraal, het innerlijk afgebeeld in de houding en speels opgebouwd met een wereld van gevoel. Het gaat om het natuurlijke en de kwetsbaarheid van de mens in al zijn eenvoud. De beelden staan soms eenzaam, in zichzelf gekeerd, of de macho mens te zijn, maar altijd puur.

 

 

Lia Brouwer ronde in 2009 de opleiding af aan de Academie Minerva Groningen, studierichting autonome beeldende kunst en exposeerde in Groningen, Drachten en Middelburg.

Kijk voor meer informatie op www.liabrouwer.nl

 

 « terug naar huidige exposanten

Eerdere exposanten met exposities

Er hebben bij Erve de Wezel verschillende Kunstenaars geƫxposeerd. Van fotografie en schilderijen tot keramiek en beelden.