Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

Renée du Clou

De vrije kunst van Renée du Clou bestaat uit ruimtelijk werk; 'beelden' in brons, keramiek,beton, hout en combinaties van materialen. Sinds 5 jaar schildert Renée ook met acryl op paneel. Renée werkt in opdrachten en is gedurende 20  jaar als docent werkzaam geweest aan de Vrije Academie te Zoetermeer. Kunstopleidingen volgde Renée oa aan de Willem de Koning academie in Rotterdam, 'psychopolis' in Den Haag, masterclass 'Kunst in openbare ruimte',

Renée du Clou  exposeert buiten met twee werken. De  “3 moerasmormels” en de  “3 gouden boeren”  staan op het erf.  De vrije kunst van Renée de Clou bestaat uit ruimtelijk werk; “beelden “ in brons, keramiek, beton, hout en combinaties van materialen. Renée volgde de kunstopleiding voor kunst en technische wetenschappen in Rotterdam. Exclusief bij Erve de Wezel kunt u  onder professionele begeleiding een cursus ”haut –relief” boetseren en in beton gieten. Ervaren en onervaren deelnemers zijn welkom.

 


« terug naar huidige exposanten

Eerdere exposanten met exposities

Er hebben bij Erve de Wezel verschillende Kunstenaars geƫxposeerd. Van fotografie en schilderijen tot keramiek en beelden.