NIEUW IN 2019
Waar zijn wij?
Deze website

HEERLIJK GENIETEN IN HET TWENTSE STEDEKE DIEPENHEIM VAN:

KOFFIE, KUNST, CULTUUR, NATUUR én OVERNACHTINGEN!

Overnachtingen

In de meer dan 100 jaar geleden  gebouwde en nu verbouwde boerderij Wezelman is sinds 2019 de mogelijkheid om op een deel van de vroegere boerderij  te overnachten. Naast Erve de Wezel, de koffie en theeschenkerij maar ook een  pracht ruimte voor een feestje, is er de mogelijkheid om te overnachten. Erve de Wezel vindt u op ruim een kilometer afstand van het stedeke Diepenheim  waar u weg van alle drukte kunt verblijven. Op het prachtige erf kunt u heerlijk buiten vertoeven, u slaapt op een deel van de boerderij op de bovenverdieping en u kunt uw maaltijd bereiden in een volledig ingerichte inpandige woonkeuken met een deur naar het erf. Het slaapgedeelte beschikt over een douche/toilet en 2 slaapkamers.  Een uniek concept is om een eigen expositie in te richten en verzorgen in de galerie in combinatie met de huur van de woonkeuken en slaapgelegenheid.

Woonkeuken

De volledig ingerichte inpandige  woonkeuken heeft een inductiekookplaat, een oven, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder is er een eettafel voor 5-6 personen. De woonkeuken grenst aan het prachtige erf  met hooiberg waar gebruik van kan worden gemaakt om buiten te verblijven. Thee en handdoeken zijn aanwezig, er is geen vaatwasmachine.

Slaapkamers

Slaapkamer 1 is een zeer ruime kamer en beschikt over zowel een 2 persoon  en heeft daarnaast een zithoek. U kunt kiezen tussen een van  2 kamers of de beide kamers huren.

Slaapkamer 2 beschikt over een eenpersoonsbed en een eettafel met 2 stoelen. U kunt kiezen tussen een van  2 kamers  of de beide kamers huren.

Kosten

Verhuur kamer 1:

Inpandige woonkeuken, gebruik van een deel van het erf en slaapkamer met gebruik van douche-toilet.
€ 50,00  per persoon per nacht, voor 2 personen € 90,00 en voor 3 personen € 100,00 (inclusief water, gas en elektra, beddenlinnen en keukenlinnen). Kamer 2 kan in combinatie met kamer 1 worden gehuurd en maakt gebruik van hetzelfde sanitair. Kamer 2 wordt uitsluitend verhuurd in familie-of groepsverband met huurders van kamer 1.
Optioneel: € 15,00 voor extra eigen campingbedje op de kamer. In overleg kan een campingbedje worden gehuurd.
Eindschoonmaak € 75,00. Bij gebruik van zowel kamer 1 als 2 is de eindschoonmaak € 90,00.

Verhuur kamer 2:

Inpandige woonkeuken, gebruik van een deel van erf met gebruik van douche-toilet.
€ 40,00 per persoon per nacht
Kamer 1 kan in combinatie met kamer 2 worden gehuurd en maakt gebruik van hetzelfde sanitair. Kamer 1 wordt uitsluitend verhuurd in familie-of groepsverband met huurders van kamer 1.
Optioneel: € 15,00 voor extra eigen campingbedje op de kamer. In overleg kan een campingbedje worden gehuurd voor € 15,00.
Eindschoonmaak € 50,00. Bij gebruik van zowel kamer 1 als 2 is de eindschoonmaak € 90,00.

Arrangement:

Erve de Wezel biedt de mogelijkheid een eigen verjaardag, eigen expositie of bijeenkomst te organiseren in combinatie met overnachtingen en gebruik inpandige woonkeuken.

Huur groepsruimte met gebruik van servies (35 personen)  en afwasmachine in combinatie met een overnachting in kamer 1 of kamer 2 of beide bedraagt € 100,00 per dag. In deze ruimte is geen gelegenheid te koken.

Wist u dat:

  • - Erve de Wezel gebruik  maakt van gevitaliseerd water
  • - De schoonmaakproducten biologisch zijn
  • - Dak en vloer zijn geïsoleerd
  • - Gebruik van WIFI mogelijk is
  • - Er voldoende parkeergelegenheid is
  • - De Spar in Diepenheim uw boodschappen kan bezorgen (diepenheim@despar.info – 0547-351248 - www.spar.nl/winkels/spar-diepenheim-541/)
  • - Fietsen bij Haanepen in Diepenheim kunt huren (06-11216800)                                     
  • - Erve de Wezel ruim 1 km van het stedeke Diepenheim ligt
  • - Goor het dichts bij zijnde station is
  • - Er een bushalte is bij Huize Warmelo op 15 minuten afstand lopen

 

 

Reserveer nu